El Vòlei Olot guanya el Barça i disputarà la darrera fase per determinar el campió de lliga de Primera Catalana

El Club Vòlei Olot ha guanyat aquest diumenge contra el Barça per 3 sets a 1, a la lligueta d’ascens de Primera Catalana. D’aquesta manera l’Olot es classifica per a la darrera fase de la divisió, on els de la capital de la Garrotxa es disputaran el títol de campió de Lliga amb el Lleida, el Tarragona i el mateix Barça.

El Club Vòlei Olot s’ha endut el partit contra el Barça, que s’ha vist derrotat per l’empenta dels jugadors de Miquel Roca. El 3 a 1 final reflecteix la superioritat olotina en el matx, on els culers només han pogut fer mal als locals al segon i tercer set. L’Olot ha començat el partit enduent-se el primer joc amb claredat, però el Barça empatava al següent set. Al tercer, els olotins han premut les dents per guanyar el joc més igualat i lluitat de l’enfrontament. Aquí la balança s’ha decantat a favor de l’Olot, que al darrer set i empès pel públic han certificat la victòria local.

Gràcies a la victòria l’Olot podrà jugar la fase per determinar el gran triomfador de la temporada: entre els 15 equips que disputen la lliga de Primera Catalana, el campió es decidirà entre el Balàfia de Lleida, el Barça, el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona i l’Olot. De moment, la fase d’ascens no ha acabat, i encara queda una volta per determinar els equips que pugen de categoria. L’Olot, per la seva banda, ha aconseguit amb escreix el seu objectiu de la temporada: seguir un any més a Primera Catalana.

 

Notícies relacionades:
El CV Olot acull amb èxit el Campionat Català de Seleccions Provincials, que ha omplert les graderies del pavelló garrotxí durant tot el cap de setmana
El sènior femení del CV Olot derrota amb claredat al CV Rubí i segueix lluitant per un lloc a la lliga dels millors (3-0)