La mostra de documentals Olot.doc tanca un cap de setmana d’activitat frenètica amb bones sensacions

Durant tot el cap de setmana, Olot ha estat un punt de referència pel món audiovisual. La mostra de documentals Olot.doc ha fet projectar a la capital de la Garrotxa una vintena de documentals de gran qualitat.

Després d’una estrena potent dijous amb ‘Ciutat Morta‘ l’Olot.doc no va afluixar el ritme i divendres va projectar ‘Good Night Sarajevo‘, un documental potent sobre la guerra dels balcans i un periodista radiofònic bosni, Boban Minic. El documental va tenir molt bona acollida entre l’audiència, enamorada de la història de Minic com el creador de la mateixa obra, Edu Marín. Tots dos van ser convidats i van poder parlar sobre la seva feina amb l’audiència.

Dissabte, entre moltes altres activitats, es va projectar l’obra local de la mostra. ‘700 anys anant a fira. Història de la Fira de Sant Lluc d’Olot’ d’Eduard Miguel va mostrar el passat d’un dels esdeveniments més emblemàtics de la capital garrotxina. També es pot destacar ‘La sal de la Tierra’, que va omplir la sala més gran dels Cines Olot.

Però l’activitat no va acabar aquí. Diumenge encara quedaven diverses projeccions. ’50 años de vergüenza’, sobre la talidomida, va destacar als cinemes. Als Catòlics van destacar ‘De cometas y fronteras’ de Yolanda Pividal, que també va fer acte de presència a la capital garrotxina. A les 8 del vespre, ‘One minute for conductors’ va tancar als Catòlics la desena edició d’una mostra que, amb aquest aniversari, demostra que té bona acollida a la ciutat d’Olot.

 

Notícies relacionades:
L’Olot.doc estrena les projeccions amb l’exhibició del cèlebre ‘Ciutat Morta’ amb la presència d’un dels seus directors
L’exposició de fotoperiodisme ‘Tossudament…’ inaugura la setmana de l’Olot.doc

x