La Unió Esportiva Olot arregla un mal partit amb uns deu últims minuts brillants i aconsegueix tres punts d’or al Narcís Sala (1-2)

Els homes de Rodri han aconseguit una victòria clau en un escenari complicat. Tot i així, no han intimidat la porteria del Sant Andreu fins al minut 80 i han vist com els quadribarrats es podien endur la victòria amb un solitari gol de cap en la primera meitat, però en els darrers deu minuts de partit ha aparegut tot el potencial ofensiu dels olotins i l’equip ha acabat remuntant. Germán, després d’un servei de cantonada, i Robert Simón, que ha estat un revulsiu clau en el duel d’avui, han segellat la victòria garrotxina.

Partit trascendental per a un Olot que visitava el Narcís Sala. El Sant Andreu de Miguel Álvarez tenia la victòria com a imperatiu per sortir del pou de la zona de descens i la necessitat local feia encara més complicat l’enfrontament d’aquest migdia.

De fet, l’Olot ha fet un mal partit i ha encaixat un gol després d’un servei de cantonada, tal i com va passar la setmana passada a l’estadi davant del Nàstic. El central andreuenc Azparren avançava al seu equip  amb la testa.

Amb el gol en contra, la solidesa defensiva olotina ha contrastat amb la falta de fluïdesa i la inoperància en l’apartat ofensiu de l’equip, que no ha intimidat en cap moment la porteria del capità local Morales. De fet, a l’altre àrea, Wilfred ha salvat al seu equip en alguna ocasió clara del conjunt quadribarrat.

A la represa, les coses no han canviat massa i el partit s’ha trencat ja que el Sant Andreu ha volgut mantenir com fos el resultat favorable. L’Olot ha estat faltat d’idees en atac però ha millorat amb els canvis i, en els darrers deu minuts del matx, ha aparegut tot el que li havia faltat al conjunt garrotxí durant els 80 minuts anteriors. Trujillo i Simón han revolucionat el partit sortint des de la banqueta i altre cop ha aparegut Germán per salvar els mobles. El central de l’Olot ha marcat novament aprofitant una bona jugada d’estratègia. Després d’un córner els de Rodri han empatat el duel i s’han fet seu el partit davant d’un Sant Andreu que ha quedat molt tocat.

Trujillo ha estat a punt d’estrenar-se amb la samarreta de la UE Olot però s’ha topat amb el pal i, poc després, ha aparegut Robert Simón per tancar la remuntada visitant. L’extrem cedit pel Llagostera s’ha estrenat amb l’equip de la capital de la Garrotxa en el millor moment possible i l’Olot ha aconseguit tres punts d’or en un matx que semblava perdut.

Aquesta victòria és de vital importància per a l’equip garrotxí, que s’allunya gairebé definitivament de la zona de descens i deixa al Sant Andreu al límit del precipici. Els homes de Rodri tallen d’aquesta manera una ratxa de quatre partits consecutius sense guanyar.

Notícies relacionades:
Una UE Olot necessitada de bons resultats buscarà els tres punts després de quatre partits sense guanyar
La Unió Esportiva Olot posa contra les cordes el líder però no pot puntuar davant l’efectivitat del Nàstic (1-2)

x