L’organització de la Fira de l’Embotit registra plena participació a les activitats proposades malgrat els episodis de pluja

Si una cosa ha evidenciat la Fira, són les ganes de participar-hi tot i el mal temps que ha fet durant el cap de setmana. Malgrat els episodis de pluja, l’organització ha pogut constatar dades positives sorgides de les enquestes que anualment fan a paradistes i visitants. Les activitats proposades han gaudit del màxim de participació, i el producte convidat d’aquesta edició, el formatge de Cabrales, va esgotar les existències que havia portat a Olot. Tot i que les previsions van frenar alguns visitants,dissabte l’ocupació als allotjaments va ser lleugerament superior a l’any passat.

 

Notícies relacionades:
La Fira de l’Embotit atreu a olotins i visitants tot i la inestabilitat meteorològica
La Fira de l’Embotit crea una aplicació per a mòbils sobre productes garrotxins i un espai de tast de pa