El ple de la Diputació de Girona aprova la seva participació a La Xarxa de Comunicació Local, una aposta per les televisions locals de proximitat gironines

La Diputació de Girona se suma des d’avui al projecte de la Xarxa de Comunicació Local. Les quatre diputacions s’integraran al Consell d’Administració de la XAL per tal de millorar i fer més efectiu el servei de comunicació de proximitat. Si fa unes setmanes era el ple de la Diputació de Barcelona qui donava el vist i plau a aquests canvis, aquesta tarda ho ha fet per unanimitat la Diputació de Girona. Aquest divendres també ho aprovarà la Diputació de Lleida. La setmana que ve ho farà la de Tarragona. D’aquesta manera totes les diputacions de Catalunya fan una clara aposta per la informació de proximitat de les televisions adherides a La Xarxa que en el cas de la demarcació de Girona són TV Girona, OLOT TELEVISIÓ, TV Ripollès, TV Costa Brava, Banyoles Televisió, Empordà Televisió i Canal 10 Empordà. Alhora també valora positivament el treball en xarxa que fan les cadenes de televisió en favor del seu territori i la projecció a tot Catalunya.

 

Notícies relacionades:
Les diputacions de Girona, Tarragona i Lleida s’incorporaran al març a La Xarxa de Comunicació Local

Deixa un comentari