Augmenten els grups participants en la fase catalana del concurs ProgramaMe que s’ha celebrat aquest matí a l’Insitut Bosc de la Coma

Durant tot el matí l’Institut Bosc de la Coma ha acollit la fase catalana del concurs de programació informàtica ProgramaMe. Des de les 9 del matí i fins les 2 del migdia 20 grups de tres estudiants de tot Catalunya han hagut de resoldre deu reptes fent els respectius programes informàtics per a cadascun. Per cada un dels reptes que solucionaven correctament rebien un globus, una manera de premiar als estudiants i també incentivar a la resta d’equips. En els últims 45 minuts de la prova es deixen d’entregar globus, per mantenir en secret els guanyadors del concurs i que es donaran a conèixer aquesta mateixa tarda. Els tres grups amb millor puntuació seran els que representin Catalunya en la fase estatal. Enguany ha estat el primer cop que l’Institut Bosc de la Coma ha acollit el concurs i s’han augmentat el número de grups participants.

x