El Consell Comarcal de la Garrotxa tanca l’exercici del 2014 amb un superàvit de 194.000 euros

L’equip de Govern del Consell Comarcal de la Garrotxa va comunicar que es personarà en el contenciós interposat per l’Ajuntament de Sant Jaume contra el pla especial de la planta de triatge en l’últim ple de la corporació, un ple on el Consell va aprovar per unanimitat la liquidació del pressupost a per l’any 2014. El tancament de l’anterior exercici pressupostari ha suposat un superàvit de gairebé 586 mil euros. Una vegada aplicats els ajustos del Sistema Europeu de Comptes, queda un superàvit de 194 mil euros que es deixarà en mans del futur equip de govern que surti de les properes eleccions municipals, disponible per fer inversions financerament sostenibles.

 

Notícies relacionades:
La Generalitat inaugura la planta de triatge d’Osona i el Ripollès a l’expectativa de si podrà tractar els residus de la Garrotxa

x