Els 177 adolescents garrotxins participants del projecte ‘Tots dansen’ han fet el primer assaig general

Aquest dimecres ha tingut lloc el primer assaig general de l’espectacle ‘Tots dansen’, que es representarà el proper 17 d’abril al Teatre Principal d’Olot. Es tracta d’un projecte del Mercat de les Flors de Barcelona, que vol apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove.

<iframe id=”iframe_chapter” src=”http://olottv.xiptv.cat/embed/189858?width=548&amp;iframe_width=570&amp;share=&amp;height=308&amp;iframe_height=354″ name=”iframe_chapter” width=”570″ height=”354″ frameborder=”0″ scrolling=”no”></iframe>

A Olot hi participen 177 alumnes de secundària dels instituts Cor de Maria, Bosc de la Coma i la Garrotxa, i avui és la primera vegada que s’han trobat sobre el mateix escenari per lligar les diferents coreografies i danses que intervenen en l’espectacle. El projecte també es desenvolupa a Granollers, Mataró, Sant Cugat i Vilanova i la Geltrú, i es el tercer any que Olot hi participa, coordinat enguany per Toni Mira i Jes Padrosa.

x