Comencen les obres per tapar els sots de l’asfalt del Vial Sant Jordi d’Olot

Aquest dijous al matí han començat les obres al vial Sant Jordi per tapar els sots a la calçada, una actuació que ja estava prevista pel mal estat en què es troba l’asfalt. Però aquestes no són les úniques actuacions que s’hi preveuen en els propers mesos.

El vial Sant Jordi ha començat a millorar el seu estat des d’aquest matí: s’han iniciat les actuacions per tapar els sots que hi ha actualment, unes obres que es portaran a terme durant tot avui i demà, unes obres que l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, ha considerat “una actuació d’emergència” pel pas de La Volta Ciclista a Catalunya per la capital garrotxina. I és que aquestes actuacions són provisionals, però no són les úniques que hi haurà.

D’aquí aproximadament un mes i mig es farà un nou asfaltat complet de l’avinguda, en unes obres que costaran uns 200.000 euros, provinents dels pressupostos de la Generalitat. Aquestes actuacions no han arribat abans perquè aquests pressupostos van haver de passar pel Consell de Garanties Estatutàries i això, segons Corominas, ha aturat per uns mesos no només aquestes obres d’asfalt sinó tot el que es preveia pressupostar.

Ja de cares a l’any que ve, la mateixa Generalitat aportarà més d’un milió d’euros  per actuacions en la mateixa via. S’aixecarà tot el ferm i s’implementarà una calçada nova que pugui aguantar el trànsit que actualment circula pel vial.

 

Notícies relacionades:
Presenten la Volta Ciclista a Catalunya, que la setmana que ve discorrerà per la Garrotxa en dues etapes diferents
La primera de les reparacions necessàries al ferm del vial Sant Jordi d’Olot s’abordarà la setmana vinent
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, anuncia que a el Govern començarà a reparar el ferm del vial Sant Jordi en les properes setmanes

x