El Mercat de les Emocions de Besalú impulsa un EmoMercat al bosc de Can Ginebreda de Porqueres

El Mercat de les Emocions de Besalú impulsa juntament amb l’Ajuntament de Porqueres els Emomercats Festamatics del Bosc de Can Ginebreda. Aquest projecte neix amb l’objectiu d’agrupar activitats festives i participatives amb jornades de mercats temàtics al popular bosc del Pla de l’Estany. Entre els participants de la iniciativa hi ha el besaluenc Josep Lluis Auguet, representant del Mercat de les Emocions, i la beudanenca Margarita Pujol, propietària d’un negoci de restauració a la zona.

El Bosc de Can Ginebreda acollirà sis Emomercats Festamàtics, des del proper mes de maig fins el mes de desembre. Es tracta d’una nova activitat impulsada per l’àrea de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Porqueres i el Mercat de les Emocions de Besalú que té l’objectiu d’organitzar diverses activitats entorn un únic tema per dinamitzar l’activitat cultural del municipi. Segons la regidora de Patrimoni Cultural, Francesca Badosa, fa temps que estan treballant en la idea i assegura que serà una activitat atractiva pels visitants per la seva innovació.

Els temes en els que se centraran els emomercats d’aquest 2015 són molt variats. El primer serà el 31 de maig i se centrarà en la fotografia. També hi haurà emomercats festamàtics dedicats a la moda i als objectes retro de principis i mitjans del segle XX, un de dedicat als extraterrestres i l’astrologia, un altre centrat en el paper, un emomercat sobre el vímet i la fusta i un últim sobre la forja. El responsable dels Emomercats de Besalú, Josep Lluís Auguet, ha destacat que més que celebrar mercats temàtics, el visitant podrà trobar tot tipus d’activitats en les que participar. Per a més informació es pot visitar el web del bosc de Can Ginebreda