Inaugurada la planta de triatge d’Orís, de la que dependrà que la Generalitat tiri endavant la construcció de la planta de Sant Jaume de Llierca

El Centre de Tractament de Residus d’Orís donarà servei a més de 180.000 ciutadans d’Osona i el Ripollès.La instal·lació permetrà reduir entre el 40 i el 50% la quantitat de residus que actualment van a parar a l’abocador i podrà reciclar i compostar la fracció orgànica, que fins ara es portava a altres comarques.  De la capacitat de recollida de residus que demostri aquest nou centre i la planta de Pedret i Marzà, a l’Alt Empordà, en dependrà que la Generalitat tiri o no endavant la construcció de la planta de triatge de Sant Jaume de Llierca. En la inauguració del nou equipament, el conseller Santi Vila ha elogiat que els consells comarcals d’Osona i el Ripollès s’hagin posat d’acord per unir esforços.

 

 

Notícies relacionades:
La Generalitat inaugura la planta de triatge d’Osona i el Ripollès a l’expectativa de si podrà tractar els residus de la Garrotxa
L’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca presenta un contenciós administratiu contra la decisió del Conseller Vila d’aprovar definitivament el pla especial de la planta de triatge