Les policies locals de la demarcació de Girona tindran formació sobre el gihadisme

Les policies locals de la demarcació de Girona participaran en una jornada de formació amb el Centre Nacional d’Intel·ligència per tenir informació sobre com actua el terrorisme gihadista. Hi participen perquè diuen necessitar saber a què s’enfronten, com qualsevol altre cos de seguretat amb agents al carrer.

Més d’una vintena de caps participaran en una jornada a la Subdelegació de l’Estat a Girona amb experts sobre moviments islamistes vinguts des de Madrid.

El conseller d’Interior s’ha pronunciat sobre el fet que les policies locals decideixin adquirir aquesta formació. Creu que és totalment lògic que tant Mossos d’Esquadra com cossos de policia local sàpiguen com actuar en relació a aquests temes, pel simple fet de ser un cos de seguretat amb agents al carrer.

 

Notícies relacionades:
Detinguda una dona a Figueres en una operació de l’estat contra el gihadisme