L’Institut Bosc de la Coma acaba en onzè lloc al concurs de programació informàtica ProgramaME

L’Institut Bosc de la Coma va acollir ahir la fase catalana del concurs de programació informàtica ProgramaME, que va comptar amb 20 grups participants de tot Catalunya. L’Institut garrotxí va quedar 11è, en una competició que va guanyar l’Institut El Calamot de Gavà.

D’altra banda, ahir es va donar a conèixer que el Bosc de la Coma serà el primer institut de la demarcació de Girona on els estudiants podran treure’s en quatre anys els tres cicles formatius de grau superior d’informàtica. Fins ara, l’institut olotí oferia els cicles d’Administració de Sistemes informàtics en xarxa i de desenvolupament d’aplicacions multiplataforma, als que s’afegeix a partir de l’any vinent el d’aplicacions web.

 

Notícies relacionades:
Augmenten els grups participants en la fase catalana del concurs ProgramaMe que s’ha celebrat aquest matí a l’Insitut Bosc de la Coma
L’Institut Bosc de la Coma d’Olot acollirà aquest dimecres la fase catalana de ‘ProgramaMe’, el concurs estatal de programació informàtica per a cicles de grau superior

x