Vilafant emprendrà accions per reclamar la rotonda d’accés a l’estació del TAV a l’N-260

La plataforma Prorotonda de Vilafant reclama que Foment posi data per la construcció de la rotonda a l’encreuement entre la carretera N-260 i l’accés a l’estació del tren d’alta velocitat. Si a final de mes no hi ha una data, des de la plataforma ja han anunciat talls a la carretera.

Els veïns de Vilafant i la plataforma Pro-rotonda han acordat tallar la Nacional 260 si a final de mes Foment no es compromet a fixar una data per la construcció de la rotonda d’accés a l’estació del tren d’Alta Velocitat. La intenció és que els veïns construeixin una rotonda humana agafats de les mans cada dimecres a les set del vespre fins que es fixi una data per la construcció d’aquesta rotonda. L’objectiu és pressionar el ministeri, tal i com explica la Meritxell Niño membre de la plataforma pro-rotonda.

El projecte de la rotonda ja fa anys que es treballa i aquest divendresmembres del ministeri vindran al ajuntament per explicar el projecte, però des de la plataforma volen un compromís ferm. De moment, en aquest encreuament que uneix escoles i l’estació d’Alta Velocitat no ha patit cap mort, i els veïns volen que segueixi així i per això reclamen aquesta infraestructura.

Deixa un comentari