El segon equip del CPA Olot guanya, a Vigo, la V Copa d’Espanya de patinatge amb el ball ‘Buscant destinatari’

El Club Patinatge Artístic Olot viu un moment de glòria que es tradueix en pràcticament totes les seves seccions. El grup de show gran no és l’únic en col·leccionar trofeus, el segon equip despunta amb força i mostra bones maneres. Ho demostra el triomf, d’aquest divendres, a la cinquena edició del Trofeu Ciutat de Vigo de grups de show on l’equip ‘b’ ha aconseguit el primer lloc amb el ball ‘Buscant destinatari’. D’aquesta manera el conjunt queda classificat pel trofeu d’Europa. El segon lloc ha estat pel CPA Ribex, de Galícia, amb el ball ‘En el més profund’ i, tercers, els madrilenys del CP Doctor Patin amb el ball ‘Segueix el camí’. De la seva banda l’equip juvenil, amb el ball ‘Malson’, ha aconseguit el tercer lloc del podi després d’una renyida competició. Una posició que li permet participar al campionat d’Europa que es celebrarà pel maig a Alemanya.

Notícies relacionades:

El CPA Olot regna de nou al Campionat d’Espanya i aconsegueix el seu 12è títol estatal

El CPA Olot guanya el Campionat català de grups de xou amb ‘Sobreviure’ i completa un cap de setmana gloriós pel club

Deixa un comentari