El torneig de futbol base MIC treballa per recuperar enguany la categoria femenina

Aquest dijous s’ha presentat a Girona el torneig de futbol base MIC, que celebrarà la seva edició un any més a la Costa Brava. Entre les novetats més destacades hi ha l’intent de recuperar la competició femenina i també la possible aparició d’un nou MIC al setembre amb participació només de seleccions nacionals sub19.

Prop de 600 partits es jugaran al llarg de 5 dies en el marc del torneig de futbol juvenil internacional que se celebra a la Costa Brava cada any. En aquesta 15 edició hi participaran un total de 204 equips de 36 països diferents.

Cada any s’incrementa el nombre de participants, i enguany s’està treballant perquè es recuperin equips femenins. A més s’amplien els equips del MIC Integra amb equips de Barcelona i Tarragona. Rovira també ha avançat que estan treballant per un MIC de cara al setembre de seleccions nacionals sub19. Es manté el MIC Life que es va iniciar per primera vegada l’any passat. Es tracta d’una aplicació per androids, tauletes i webs que permet conèixer les classificacions en temps real.

 

Notícies relacionades:
El torneig de futbol adaptat MIC Integra per a persones amb discapacitat intel·lectual celebrarà la seva 3a edició
El torneig de futbol base MIC se celebrarà a la demarcació de Girona fins el 2019

x