Els beneficis de la tercera edició de la Cursa de la Moixina es destinaran a marcar permanentment el recorregut

Linkinesis ha presentat la tercera edició de la Cursa de la Moixina. Es celebrarà el dia 1 de maig i enguany els beneficis obtinguts es destinaran a marcar el recorregut de forma permanent.

La tercera edició de la Cursa de la Moixina es presenta amb un recorregut molt similar al de l’any passat. Un total de 10 kilòmetres que transcorren per diversos paratges simbòlics de la Garrotxa. Relacionat amb el recorregut està la novetat d’enguany. Tots els beneficis extrets de la cursa es destinaran a marcar de forma permanent el recorregut perquè tothom qui vulgui el pugui gaudir qualsevol dia de l’any. “La cursa surt de la zona del marc de fotos, puja fins al Triai, va cap a la fageda, dona la volta al Turó de Pujou i per últim baixa a la zona de la moixina” explica Marià Clavell de l’empresa Linkinesis. “Són tres paisatges completament diferents i creiem que és una cursa molt representativa de la comarca” conclou.

De forma individual o per parelles mixtes, corrents o caminant són les quatre opcions de participació que ofereix la cursa que inclou també una cursa infantil, de recorregut reduït, per als més petits.  Les inscripcions, que estan limitades a 400 participants, ja estan oberts i es poden fer a través del web de la cursa fins el 28 d’abril.