Finalitza l’actuació d’urgència a l’asfalt del vial Sant Jordi d’Olot

Les obres que van començar ahir per tapar els sots del vial Sant Jordi acabaran avui. Aquesta intervenció d’urgència ve motivada pel pas de la Volta Ciclista a Catalunya per Olot, tot esperant una actuació més contundent que començarà d’aquí unes setmanes.

Aquest divendres acabarà el que és una actuació d’urgència al vial Sant Jordi que servirà perquè la setmana que ve els ciclistes que competiran a la Volta a Catalunya puguin passar amb garanties de no caure.

L’asfalt que ara mateix s’hi aplica és fred i segons els mateixos obrers, amb pluges fortes es desprendrà, però hauria d’aguantar fins dijous: una solució d’emergència per una avinguda molt malmesa, que no aguanta el trànsit pesat i excessiu que hi passa des que hi ha els túnels de Bracons.

En poc temps, després de Setmana Santa començaran unes actuacions per un asfaltat complet de la via, a l’espera d’una renovació completa de la calçada que la Generalitat s’ha compromès a portar a terme el 2016.

 

Notícies relacionades:
Comencen les obres per tapar els sots de l’asfalt del Vial Sant Jordi d’Olot
Presenten la Volta Ciclista a Catalunya, que la setmana que ve discorrerà per la Garrotxa en dues etapes diferents

Deixa un comentari