L’aeroport de Girona espera una nova flota d’avions de Ryanair per remuntar els vols

El director de l’aeroport de Girona confia en la remuntada de vols una vegada arribin els nous avions que està esperant Ryanair. Tot i això es preveu que la companyia de vols incorpori la nova flota a partir de 2016.

L’aeroport de Girona va tancar el 2014 superant de poc els dos milions de passatgers. Aquesta xifra, es queda lluny dels cinc milions i mig que hi havia hagut a l’any 2008, el millor de la història per a aquesta infraestructura gironina.

Però davant d’aquestes xifres que semblen estar en caiguda lliure, el director de l’aeroport, Lluís Sala, confia en remuntar la situació una vegada arribin els nous avions que té encarregats Ryanair i que han d’arribar a finals d’aquest any. Sala també veu amb bons ulls el projecte del baixador del Tren d’Alta Velocitat que s’ha de construir al costat de l’aeroport.

Per últim, el director assegura que estan en contactes amb altres companyies perquè operin des de Girona, ja que les instal·lacions estan en molt bon estat. Tot i així no ha donat més detalls de quines serien i a quins destins s’uniria.

 

Notícies relacionades:
La Generalitat i UGT es mostren preocupats per la pèrdua de llocs de treball si l’Aeroport de Girona tanqués a la nit
La Cambra de Comerç defensa la rendibilitat de l’aeroport de Girona perquè ha augmentat l’ocupació als avions tot i la baixada de passatgers