L’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas desmenteix que l’hospital Josep Trueta de Girona deixi de ser el de referència a la Garrotxa

L’Ajuntament d’Olot ha tancat l’exercici del 2014 amb un superàvit de prop d’un milió 46 mil euros. Prop de 840 mil euros del romanent es destinaran a actuacions i equipaments públics. La desició va ser aprovada en el ple de la corporació celebrat ahir, que va començar amb un rotund desmentit de l’alcalde a les darreres informacions sobre l’hospital de referència de la Garrotxa.

Les darreres informacions que apuntaven a l’hospital de Vic com a nou centre de referència per a la Garrotxa van obligar a l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, a començar el ple d’ahir amb un contundent desmentit, per dir que la referència de la comarca és i continuarà sent l’hospital Josep Trueta de Girona.

Durant el ple celebrat ahir, l’Ajuntament d’Olot va comunicar la liquidació de l’exercici econòmic del 2014. El consistori ha tancat l’any amb un superàvit de prop d’un milió 46 mil euros. Uns 840 mil euros d’aquest romanent es destinaran a actuacions i equipaments públics. Les partides més importants es destinaran als camps de gespa artificial del Morrot, a l’estalvi energètic, la remodelació del cablejat de la plaça Major, la rehabilitació de la Torre Malagrida i algunes reparacions en centres escolars. També es destinaran 65 mil euros per a actuacions al barri de Sant Miquel i a l’antic Hospital Sant Jaume. El punt va ser aprovat amb l’abstenció del PSC i Plataforma.

El ple també va aprovar allargar el contracte de residus i neteja viària perquè faci obres a la planta de transferència. Es va fer amb l’abstenció del PSC. Ahir també es va aprovar delegar a la Junta de Govern Local l’aprovació de la licitació dels locals comercials de l’antic hospital. Finalment, el ple va aprovar per unanimitat sol·licitar l’atorgament de la Creu de Sant Jordi al rector de la Mare de Déu del Mont Enric Sala, a proposta del Patronat del Santuari.

 

Notícies relacionades:
L’Ajuntament d’Olot destinarà la meitat del pressupost del Pla de Mobilitat a treure les voreres d’alguns carrers estrets de la ciutat
El Consell Comarcal de la Garrotxa tanca l’exercici del 2014 amb un superàvit de 194.000 euros
La Diputació de Girona destina 9,1 milions d’euros de superàvit a crear una nova línia d’ajuts per a ajuntaments