El CB Garrotxa Santjoanenc es posa altre cop en la lluita per la permanència amb un triomf clau davant del CE Palamós (61-51)

El públic ha empès l’equip fins a la victòria en un partit de caixa o faixa al pavelló de Sant Joan les Fonts. El CE Palamós ha competit fins al tercer quart, on els de Xevi Sala han sabut marxar en el marcador i s’han endut una victòria important per tornar a somiar amb la permanència. 


Cuer contra penúltim en un duel a vida o mort entre el Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc i el Centre Esportiu Palamós. Els de Xevi Sala han comptat aquesta tarda amb el suport del públic, que s’ha enganxat a l’equip i ha demostrat que l’ajudarà fins al final a mantenir la categoria.

Els dos primers períodes han estat d’igualtat màxima i els del Baix Empordà no han marxat mai del partit tot i les bones internades i la gran defensa dels garrotxins. Això sí, en els dos darrers quarts els locals han aprofitat la davallada física i mental del rival per col·locar una diferència còmode en l’electrònic i s’han endut la victòria per tornar-se a situar en la lluita per la permanència.

Els de Sant Joan les Fonts se situen ara, amb sis victòries, a dos triomfs de la promoció per no baixar de categoria, en la mateixa situació que el Palamós.

Això sí, a la pista baix empordanesa la diferència va ser de 12 punts i l’average es queda favorable al Club Esportiu Palamós.

La permanència està complicada però si per alguna cosa es caracteritza el CB Garrotxa és per no perdre la fe. A partir d’ara cada partit serà una final i, amb el suport del públic, es pot aconseguir.

 

Notícies relacionades:
Victòria del Bàsquet Garrotxa (78-74) en el derbi de bàsquet masculí contra el CB Olot
El CB Garrotxa Santjoanenc guanya per primera vegada aquest 2015 en una ‘final’ per la permanència a primera catalana contra el CB Cardedeu (65-61)

 

x