Esquerra Republicana presenta els 11 primers membres de la seva llista per les municipals a Olot

ERC d’Olot ha presentat aquest divendres els 11 primers membres de la seva llista per a les eleccions municipals a la capital garrotxina a l’Estadi Municipal. La candidatura, que és paritària, mescla experiència i joventut amb militants, simpatitzants i independents.

L’Estadi Municipal de futbol ha estat l’escenari que ha triat Esquerra per presentar els números del 3 a l’11 de la seva llista per les eleccions municipals. I no ha estat casualitat. A més de la llista, es va parlar d’un dels projectes del partit, crear un centre tecnològic de tecnificació esportiva per ser un referent a Catalunya, i també d’una possible renovació de l’estadi, ja que l’actual es troba en unes condicions que es queden curtes per les necessitats actuals, tot i que va descartar construir-ne un de nou.

El cap de llista, Pere Gómez també insisteix en l’equilibri que té la llista en tots els aspectes, en la qual destaquen diversos noms involucrats amb el partit també a nivell nacional, com Lluís Juncà, assessor d’Oriol Junqueras o Meius Ferrés, membre de l’executiva del partit. Però també hi ha noms dins l’àmbit cultural de la ciutat, com Josep Quintana en el número 4, o també en el número 3, l’actual regidora Clara Casanovas.

Amb aquesta combinació de persones, a les quals encara se n’uniran una desena més per completar la llista, Esquerra es presenta amb l’ambició de guanyar i poder governar la capital de la Garrotxa els propers quatre anys.

 

Notícies relacionades:
ERC presenta la número 2 d’Olot, Anna Barnadas, i el resultat del programa participatiu, que aposta per la promoció de l’entorn i els avenços tecnològics
Pere Gómez és presentat alcaldable a l’Ajuntament d’Olot de cara a les properes eleccions municipals, previstes per al mes de maig
Pere Gòmez és escollit cap de llista d’Esquerra Republicana a Olot de cara a les eleccions municipals del 2015

x