El Festival de música “de butxaca” d’Olot ElMini tanca el primer cap de setmana amb molta força

Aquest cap de setmana ha estat el primer amb concerts del festival ElMini d’Olot. Divendres al vespre van tocar Pau Vallvé en solitari, i seguidament, El petit de Cal Eril, Joan Colomo i Esperit junts. Dissabte va ser el torn dels concerts a diversos pisos d’Olot, tot destacant el de l’olotí Xevi Pigem i Clem Snide i Roger Usart a l’Orfeó.

El tret de sortida del festival ElMini va ser el dijous, però va ser divendres i dissabte que arribaven els formats més interessants a la capital garrotxina. Per tancar bé la setmana laboral, divendres a les 10, Pau Vallvé pujava a l’escenari de l’Orfeó Popular Olotí en una actuació en solitari.

Però la vesprada musical no havia acabat. Arribaven tres homes a l’escenari que oferirien un espectacle molt diferent. Joan Pons, d’El Petit de Cal Eril, Mau Boada, d’Esperit! i Joan Colomo van combinar temes i instruments al llarg de tot el concert.

Dissabte arribava el torn dels concerts escampats per diversos pisos d’Olot. El garrotxí Xevi Pigem va presentar el seu nou disc, De Desnudos y desconocidos, en un apartament al carrer Sant Pere Màrtir, en una experiència nova per a ell.

Al vespre a l’Orfeó van tocar Roger Usart i Clem Snide, i les activitats de diumenge es van anul·lar. Però ElMini no s’ha acabat: el cap de setmana que ve, hi haurà els concerts d’Adrià Puntí, Joana Serrat i Judit Nedderman entre altres. Això sí, com sempre, repartits per tot Olot.

 

Notícies relacionades:
Xucu-Pà torna als escenaris per viure el concert homenatge que li ha preparat el festival elMini d’Olot
El festival elMini d’Olot celebrarà la seva cinquena edició i tindrà com a caps de cartell un concert d’Adrià Puntí i un homenatge a Xucu-Pà
Roger Mas clou el festival de música de butxaca de El Mini 2014