Les dones de Sant Joan les Fonts celebren el seu setè sopar

Dissabte al vespre, les dones de Sant Joan les Fonts van celebrar el seu sopar. En la seva 7a edició, el Sopar de Dones ja està consolidat al poble, malgrat que aquest any han estat una trentena, menys del que les organitzadores voldrien.

Però tot i una assistència menor a l’esperada, la diversió era assegurada. Totes les assistents van gaudir d’allò més, en un acte que està consolidat al poble, i esperen que l’any que ve s’hi sumin més participants.

El Sopar de Dones té el seu origen en el Dia de la Dona: les seves primeres organitzadores van assumir aquest paper perquè trobaven a faltar un acte d’oci, a més els esdeveniments reivindicatius típics d’aquesta diada.

 

Notícies relacionades:
Els avis de Sant Joan les Fonts presenten el seu espectacle de playback ‘Surti com surti’

Deixa un comentari