Olot Televisió comença a gravar el seu spot promocional del 2015 amb el Gospel Cor Garrotxa

Aquest dissabte ha començat la gravació de l’espot promocional d’OLOT TELEVISIÓ per aquest 2015, que com cada any, involucra alguna entitat social de la comarca: aquest any, serà el Gospel Cor Garrotxa.

Ja queda menys perquè OLOT TELEVISIÓ tingui un spot promocional per aquest any. Dissabte al matí el Gospel Cor Garrotxa, amb una seixantena de membres, es van reunir al plató d’OLOT TELEVISIÓ per gravar l’àudio del vídeo promocional del 2015.

Per als membres del cor també és un repte. No estan acostumats a entrar en un estudi ni a gravar, però la novetat no els desagrada gens.

Com cada any, l’espot d’OLOT TELEVISIÓ involucra una entitat social o cultural rellevant a la comarca, cosa que és molt important per aconseguir un vincle més directe, si és possible, entre la televisió i la gent de la comarca.

En les properes setmanes vindrà la feina grossa: caldrà gravar les imatges amb la coreografia pel vídeo de promoció a diversos indrets de la comarca, per un spot que promet molt.

 

Notícies relacionades:
L’Espot Promocional d’Olot Televisió 2014 ja s’emet a la televisió de la Garrotxa
Olot Televisió grava l’espot promocional amb l’Escola Municipal d’Expressió i les colles timbaleres de la comarca