Victòria del Bàsquet Garrotxa (78-74) en el derbi de bàsquet masculí contra el CB Olot

Treballada victòria per 78 a 74 del Club Bàsquet Garrotxa ‘B’ aquest diumenge al poliesportiu de Sant Joan en el clàssic garrotxí contra el Bàsquet Olot, en un duel que, a priori havia de ser desigualat, ja que els olotins tenen un peu i mig al descens.

Les sensacions de la temporada i els resultats feien pensar en un partit molt desigualat a Sant Joan. L’Olot és penúltim amb 4 victòries, el Bàsquet Garrotxa, quart amb 16. Però un derbi és un derbi.

Els locals han començat forts i han agafat ràpidament la seva màxima renda. Però el segon període ha estat un festival de bon joc de l’Olot, que ha aconseguit capgirar el marcador moure’s amb avantatges de 6-8 punts. El partit començava de nou.

Però tot l’encert del segon quart dels visitants s’ha esborrat des de la sortida dels vestidors, sobretot per mèrit dels santjoanencs, que han imposat un ritme més dur i farragós que els ha permès igualar el marcador però no guanyar: caldrien 5 minuts extres amb la dinàmica i el factor camp a favor per aconseguir una victòria contra un Olot que ha estat un rival digníssim.

 

Notícies relacionades:
El CB Garrotxa Santjoanenc es posa altre cop en la lluita per la permanència amb un triomf clau davant del CE Palamós (61-51)
El CB Olot fa una mala primera meitat de partit i es veu superat amb claredat pel Sant Andreu de Natzaret (55-77)

x