Derogar la reforma laboral, apujar els salaris i rescatar els aturats de més de 55 anys són els objectius d’UGT per al 2015

Derogar la reforma laboral i apujar els salaris. Són els grans objectius d’UGT per al 2015. Ho ha apuntat el secretari general a Catalunya, Josep Maria Álvarez, en un debat col·logui que ha mantingut aquest matí a Olot amb els sindicalistes de la Garrotxa. Álvarez també ha criticat que el Govern Español els hagi apartat de la formació professional i ha denunciat que ha estat la patronal qui ha comès els grans fraus.

El secretari general d’UGT a Catalunya, Josep Maria Álvarez, ha mantingut aquest matí a Olot un debat col·logui amb els ugetistes de la Garrotxa. Álvarez ha explicat la campanya d’UGT per rescatar els aturats de més de 55 anys amb un acord pont que els permeti mantenir les cotitzacions d’alta en la seguretat social fins l’edat legal de jubilació, segons el salari mínim interprofessional. El motiu de la trobada ha estat sobretot el d’escoltar les propostes, dubtes i neguits dels sindicalistes, però també el d’exposar els grans objectius d’UGT per al 2015. Aquests passen per Derogar la reforma laboral i apujar els salaris.

Josep Maria Álvarez ha criticat que el Govern Español els hagi apartat de la formació professional per decret. Admet que s’han comès fraus en els cursos de formació impartits des dels sindicats, tot i que ha deixat Catalunya al marge. Ha denunciat que la patronal ha estat qui ha comès els grans fraus.

x