L’Ajuntament de la Vall d’en Bas inaugura el local social d’Hostalets i preveu la construcció del de Verntallat

Hostalets d’en Bas va inaugurar ahir el nou local social del poble. Es tracta d’un edifici totalment nou construït per a les noves necessitats dels veïns. Fins ara, el local social es trobava a les antigues escoles, però havia quedat obsolet i en l’actualitat no estava adequat a les noves normatives.

L’Ajuntament va decidir enderrocar l’edifici i tornar-lo a fer de nou, canviant les mides, la ubicació i l’orientació de l’espai. El nou edifici té sales per a reunions i una cuina. L’equip de govern de la Vall d’en Bas assegura que té la intenció d’iniciar al més aviat possible la construcció de l’últim local social que queda al terme municipal, el del sector de Verntallat, per completar el cercle i deixar amb locals socials a tots els nuclis de població del terme municipal.