Alejandro Valverde guanya l’etapa de la Volta Ciclista a Catalunya que ha acabat a Olot

La segona etapa de la Volta Ciclista Catalunya ha tingut com a vencedor Alejandro Valverde. El polonès Maciej Paterski, guanyador de la primera etapa, continua líder.

Poc després tard de les cinc de la tarda, el murcià Alejandro Valverdre ha estat el primer a creuar la línia de meta de la segona etapa de la Volta Ciclista a Catalunya, que ha tingut final olotí. Els gairebé 200 ciclistes participants han hagut de superar dos ports de categoria 3, entre ells el de Montagut, amb les dificultats que ha afegit la pluja. Els cinc escapats de la cursa, han estats atrapats pel pilot a només sis quilòmetres de la meta. Valverde s’ha imposat en l’esprint. El mallorquí Lluís Mas s’ha guanyat el mallot de líder d’sprints, que defensarà demà després d’haver estat 170 quilòmetres d’escapada i haver puntuat en els sprints intermedis. Dijous la Volta tornarà a travessar la Garrotxa, amb una meta volant a Sant Esteve d’en Bas.

 

Notícies relacionades:
La Volta elimina tots els elements d’ostentació o de celebració en solidaritat amb les famílies de les víctimes de l’accident d’avió
La segona etapa de la Volta a Catalunya passa avui per 13 municipis garrotxins i acabarà a Olot