El Guateque de Ràdio Sant Joan arriba a la desena edició amb l’actuació de ‘Los 3 sudamericanos’ i ‘Els Corbs Negres’

El Guateque de Ràdio Sant Joan, la festa de la música dels anys 60 de Sant Joan les Fonts, se celebrarà aquest proper diumenge a partir de 2/4 de 6 de la tarda. Aquest any, l’esdeveniment compleix el 10è aniversari. És per això que l’organització ha preparat una diada molt especial. Ens l’explica Josep Oliveras des de Sant Joan les Fonts.

Los Sírex, Karina, la Nova Trinca, els sempre fidels Els Corbs Negres i els Volcànics… Són molts els músics, solistes i grups musicals que ja han passat per l’escenari del Guateque de Sant Joan les Fonts. L’esdeveniment arriba a la seva 10a edició.

És per aquest motiu que Ràdio Sant Joan, organitzadora de l’acte, ha preparat una edició molt especial, convidant un dels grups dels anys 60 amb més trajectòria i que avui encara es manté en actiu, ‘Los 3 Sudamericanos’. “Van començar el 1979, han passat molts anys i segueixen cantant i actuant i tenen moltes ganes de tornar a Sant Joan” explica Josep Roca, director Ràdio Sant Joan.

Aquest any els teloners seran el grup local ‘Els Corbs Negres’. Ràdio Sant Joan vol mantenir l’esperit festiu i nostàlgic de la trajectòria del Guateque. “És un homenatge a totes les emissores de ràdio d’aquell temps i a totes les músicques i grups dels 60 i 70 i la gent que els seguia” afirma Roca.

El Guateque de Ràdio Sant Joan tindrà lloc aquest proper diumenge 29 de març a partir de 2/4 de 6 de la tarda al pavelló del municipi garrotxí.

 

Notícies relacionades:
Ràdio Sant Joan edita postals dels atractius turístics del municipi amb excrements de gos
Els Corbs Negres i Els Volcànics són els grups convidats al Guateque 2014 de Ràdio Sant Joan