La FES organitza un Curs Superior de Grafologia que tractarà extensament aquesta ciència

La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ha presentat un nou curs. Es tracte del Curs Superior de Grafologia, destinat a professionals sobretot dels àmbits de la psicologia i la justícia. El curs permetrà als assistents familiaritzar-se amb els elements bàsics en els que es basa aquesta tècnica científica que s’utilitza principalment per conèixer i desxifrar la personalitat que s’amaga darrera de qualsevol text manuscrit. La durada del curs, que serà molt ampli en contingut pràctic, és de 8 mesos, d’abril a desembre, amb una sessió cada 15 dies.  El curs està reconegut per la Societat Espanyola de Grafologia i l’impartirà el delegat d’aquesta entitat German Belda. “És un curs que tant pot interessar estrictament a psicòlegs i adbofats, però també gent que es dedica a la selecció de persones o a docents, per intentar detectar el que hi ha darrera de l’escrit d’un alumne” assegura Jordi Calabuig, director de la FES.

 

Notícies relacionades:
Èxit del curs d’anàlisi del risc de trencament de l’arbrat de la FES