La segona etapa de la Volta a Catalunya passa avui per 13 municipis garrotxins i acabarà a Olot

Avui la Volta a Catalunya recorrerà la Garrotxa per acabar la seva segona etapa a Olot. Els més de 200 ciclistes participants passaran en aquesta jornada per 13 municipis garrotxins. El pas de la competició per la comarca no s’acabarà aquí: dijous la Volta tornarà a travessar la Garrotxa.

L’etapa d’avui de la Volta a Catalunya 2015 recorrerà 195’5 quilòmetres, arrenca de Mataró i acabarà a l’avinguda de Santa Coloma d’Olot entre tres quarts de cinc i les cinc de la tarda. En el primer pas per la Garrotxa, la Volta passarà per 13 municipis de la comarca, entrant per les Planes d’Hostoles; a Olot, pels volts de les tres, la cursa es desviarà cap a Santa Pau, per tornar a trepitjar la comarca per Besalú, passant per Tortellà i acabar agafant la carretera de Castellfollit i Begudà en direcció a la meta olotina. Hi haurà un esprint intermedi a Mieres i s’acumularan punts per a la classificació de la muntanya en un port de tercera categoria situat a Montagut. El pilot el formen part més de 200 ciclistes, entre ells els prestigiosos Alberto Contador, Alejandro Valverde, Dan Martin o Chris Froome. A banda de les carreteres principals dels municipis afectats, a Olot es tallarà el Vial Sant Jordi entre la Solfa i la carretera de Santa Pau 25 minuts abans de les tres, i pels volts de dos quarts de cinc tampoc es podrà circular per la carretera de les Tries, les avingudes de Girona, 11 de setembre, i Santa Coloma, els carrers Lorenzana i Mulleras, la plaça Clarà i el passeig de Barcelona. És el primer pas de la Volta per la Garrotxa ja que dijous, la quarta etapa tornarà a travessar la comarca.

 

Notícies relacionades:
Presenten la Volta Ciclista a Catalunya, que la setmana que ve discorrerà per la Garrotxa en dues etapes diferents
L’Ajuntament d’Olot i l’organització de la Volta Ciclista a Catalunya firmen un acord de col·laboració perquè Olot aculli el final de la segona etapa