La Volta elimina tots els elements d’ostentació o de celebració en solidaritat amb les famílies de les víctimes de l’accident d’avió

La tràgic accident d’avió succeït als Alps ha marcat avui el desenvolupament de la Volta Ciclista a Catalunya. El nom d’Olot apareixia aquest dimarts a la tarda amb llaços negres a banda i banda en els rètols de la meta de la segona etapa, situada a l’Avinguda Santa Coloma d’Olot.

La direcció de la cursa ha suspès tots els actes festius complementaris a la prova, així com les ostentacions de celebració, com flors o música, en solidaritat amb les víctimes i les seves famílies. Així ho ha expressat el director de la cursa, Rubèn Peris, a OLOT TELEVISIÓ.

 

Notícies relacionades:
Tres joves olotines es trobarien entre les 150 víctimes de l’accident de l’Airbus
Alejandro Valverde guanya l’etapa de la Volta Ciclista a Catalunya que ha acabat a Olot