L’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas planteja la reforma del Firal com el gran projecte del programa de CiU, amb un procés participatiu

L’alcalde d’Olot ha estat avui a l’Entrevista del matí d’OLOT TELEVISIÓ i la Xarxa. Josep Maria Corominas ha parlat d’expectactives electorals i del gran projecte del seu programa. També ha parlat sobre l’actualitat del nou hospital d’Olot i comarcal de la Garrotxa i els nous passos previstos per als nous usos de l’hospital vell.

 

L’alcalde d’Olot i candidat de Convergència i Unió, Josep Maria Corominas, diu que el seu grup lluitarà per la majoria absoluta, però que no descartarà pactes amb d’altres formacions si els uneixen temes de ciutat. Corominas diu que la reforma del Firal serà el gran projecte del seu programa. S’abordaria després d’un procés participatiu, i no una consulta.

Corominas ha volgut explicar les paraules del director de l’Institut Català de la Salut, Josep Maria Padrosa, quan va dir que al nou hospital d’Olot li sobraven metres. L’alcalde diu que li sobren metres a l’entrada i als passadissos, però no sobra cap metre sanitari. Corominas ha posat data a la posada en marxa dels serveis oncològics i de diàlisi.

Sobre els usos de l’hospital Sant Jaume, i després d’anunciar la propera instal·lació de l’Oficina de Turisme, Corominas, ha assegurat que en pocs dies obriran el concurs per integrar grans marques en l’edifici, per tal de complementar l’oferta dels petits comerços del centre d’Olot.

L’alcalde d’Olot ha defensat la política de promoció econòmica a Olot, que ha ajudat als comerços a sobreviure durant els anys de crisi. Corominas ha dit que Unió no és una llosa en les sigles de la federació de cares a les properes eleccions. Diu que als dos partits els uneixen més coses que els separen i s’ha felicitat pel cessament de la discussió pública entre les dues forces que integren la federació.

 

Notícies relacionades:
Josep Maria Padrosa: “A l’hospital d’Olot hi sobren metres quadrats. És excessiu i tot el que és excessiu després costa diners”
Una vintena d’entitats mostraran el seu rebuig al pla d’usos del Firal d’Olot en el ple municipal d’aquest vespre
L’antic hospital d’Olot albergarà dues superfícies comercials que sumaran menys del 8% del total de l’espai

Deixa un comentari