Més de 500 persones assisteixen al minut de silenci convocat davant l’Ajuntament d’Olot per les víctimes de l’avió accidentat als Alps francesos

Més de 500 persones s’han concentrat aquest dimecres al migdia davant l’Ajuntament d’Olot al minut de silenci que s’havia convocat per les víctimes de l’accident aeri d’ahir als Alps francesos.

A fora de l’Ajuntament d’Olot, la bandera s’exhibeix a mitja asta amb un llaç negre en motiu de dol. A dins, eA les vuit del matí el consistori ha celebrat un ple extraordinari per mostrar el seu suport a les famílies afectades, i s’ha sumat als tres dies de dol decretats per l’accident.ls grups municipals han celebrat un breu ple extraordinari a les vuit del matí per mostrar el suport de la ciutat a les famílies dels ocupants de l’Airbus que ahir va patir el tràgic accident als Alps francesos. El consistori s’ha sumat als tres dies de dol decretat per altres administracions. El president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, també ha volgut manifestar la consternació del món empresarial. Alguns dels passatgers de l’avió viatjaven a la fira Anuga FoodTec 2015 Colònia per motius laborals.

 

Notícies relacionades:
Les viatgeres garrotxines de l’Airbus A-320 eren joves treballadores molt vinculades al teixit associatiu de la comarca
L’accident de l’avió de Germanwings és el primer d’una companyia ‘Low cost’ en territori europeu
Tres joves olotines es trobarien entre les 150 víctimes de l’accident de l’Airbus

Deixa un comentari