Es suspenen diverses activitats culturals previstes pels propers dies a Olot en motiu de l’accident aeri

El dol que viu Olot i la Garrotxa ha provocat que es suspenguin diversos actes previstos per aquests propers dies. Entre elles destaquen la representació de l’obra de teatre Fedra, la xerrada d’Itzíar Gonzàlez o el concert homenatge a Xucu-Pà del festival elMini d’Olot.

El Ple Municipal extraordinari de l’Ajuntament d’Olot va aprovar fer tres dies de dol per la mort de les tres garrotxines a l’accident aeri dels Alps, i per aquest motiu s’han anul·lat diversos actes previstos en l’agenda dels propers dies. D’altra banda, també s’han suspès activitats programades per diferents entitats culturals d’Olot. Així, per avui s’ha suspès la representació de l’espectacle teatral Fedra, amb Emma Vilarasau, Mercè Sampietro i Jordi Banacolocha, i tampoc tindrà lloc el concert de la banda ‘The Patillas’ a la Roda Musical, previst ara pel dijous 9 d’abril. De cara a divendres, s’ha anul·lat la xerrada de Marc Pons a la Sala el Torín amb motiu dels 125 anys de la Policia Municipal d’Olot, i l’Institut d’Estudis Socials de la Garrotxa també suspèn la xerrada prevista amb Itziar González. I per dissabte, el Festival elMini ha decidit suspendre els concerts de la Plaça Major, així com el concert homenatge a Xucu-Pà. Pel que fa a Orfeó Teatre, la representació prevista del Procés de Mary Dugan per dissabte també queda ajornada fins al setembre, quan es representarà al Teatre Principal d’Olot.

 

Notícies relacionades:
El copilot de l’Airbus de Germanwings va estavellar “voluntàriament” l’avió segons el fiscal de Marsella
Les empreses de les garrotxines que anaven a l’avió accidentat expressen el dol a través de les seves pàgines web
Més de 500 persones assisteixen al minut de silenci convocat davant l’Ajuntament d’Olot per les víctimes de l’avió accidentat als Alps francesos

Deixa un comentari