La quarta etapa de la Volta a Catalunya torna a trepitjar la Garrotxa

La quarta etapa de la Volta a Catalunya 2015 ha tornat a passar per la Garrotxa, pels volts de la una del migdia. El pilot ha entrat a la comarca per Joanetes, per després passar per Sant Esteve d’en Bas, les Preses i Olot en direcció a la Molina.

Ahir es va disputar la tercera etapa de la Volta a Catalunya, amb sortida i arribada a Girona. El guanyador de l’etapa va ser l’italià Domenico Pozzovivo, i es van viure canvis en el liderat de la classificació: ara encapçala la volta el francès Pierre Rolland, que ha rellevat al líder de les primeres dues etapes, el polonès Maciej Paterski. De totes maneres avui hi pot tornar a haver canvis a la Volta Ciclista a Catalunya, perquè es disputa l’etapa reina, entre Tona i la Molina. Els ciclistes han hagut de tornar a passar per la Garrotxa, entrant per Joanetes per dirigir-se cap a la meta volant situada a Sant Esteve d’en Bas. Després, han enfilat cap a les Preses i Olot, per travessar la ciutat i dirigir-se cap a l’Hostal del Sol, per anar direcció Ripoll via Vallfogona del Ripollès. El pas del pilot, format per uns 200 ciclistes, ha tingut lloc pels volts de la una del migdia. En el tram garrotxí, els corredors Danielson, Herrada, Coppel, Zoidl i Loic anaven escapats gairebé sis minuts respecte el pilot, en l’atac de la jornada abans de l’ascensió al coll de Coubet i l’alt de la Creueta, abans d’arribar a la Molina.

 

Notícies relacionades:
La Volta a Catalunya tornarà a la Garrotxa aquest dijous, passant per la Vall d’en Bas, les Preses i Olot en el transcurs de l’etapa reina
Alejandro Valverde guanya l’etapa de la Volta Ciclista a Catalunya que ha acabat a Olot
La Volta elimina tots els elements d’ostentació o de celebració en solidaritat amb les famílies de les víctimes de l’accident d’avió

 

Deixa un comentari