Les empreses de les garrotxines que anaven a l’avió accidentat expressen el dol a través de les seves pàgines web

Les empreses on treballaven les dones garrotxines que viatjaven en el vol de Germanwings sinistrat han volgut recordar-les redactant unes notes de condol que han fet públiques. Hi destaquen el dolor per la seva pèrdua i el positivisme amb què afrontaven la seva professió.

L’empresa BDF Natural Ingredients, amb seu al Parc Científic i Tecnològic de la UdG, ha penjat al web una nota de condol després de perdre dues de les seves treballadores en l’accident d’avió, Anna Surribas, de Sant Jaume de Llierca, i Sandra Arribas, de Campdevànol. Des de la companyia han destacat el caràcter positiu de les dues dones, que asseguren que es transmetia a tot l’equip.

Anna Surribas i Sandra Arribas van agafar l’avió de Germanwings per assistir a la fira del sector alimentari Anuga FoodTec de Colònia. BDF Natural Ingredients que es dedica a fabricar, investigar i comercialitzar ingredients i additius per al sector de l’alimentació. L’empresa ha agraït les mostres d’afecte que han rebut en les darreres hores. L’empresa INOXPA, on treballava l’olotina Mireia Serrat, també ha fet pública una nota on expressen el gran dolor per la seva pèrdua i la de Maria Lluïsa Romans, esposa del propietari de la companyia, l’empresari Candi Granés, que acompanyava Serrat a l’avió. Els companys de les dues dones notifiquen estar consternats i es disculpen si en aquests durs moments no poden prestar als clients l’atenció que mereixerien, després del tràgic accident.

 

Notícies relacionades:
El copilot de l’Airbus de Germanwings va estavellar “voluntàriament” l’avió segons el fiscal de Marsella
Es suspenen diverses activitats culturals previstes pels propers dies a Olot en motiu de l’accident aeri
Més de 500 persones assisteixen al minut de silenci convocat davant l’Ajuntament d’Olot per les víctimes de l’avió accidentat als Alps francesos

 

Deixa un comentari