Les famílies visiten la zona propera a l’accident de l’Airbus A320 de Germanwings

Avui els familiars han tingut l’oportunitat de visitar una zona propera al lloc de l’accident, una possibilitat a la que s’han acollit alguns dels familiars de les garrotxines que viatjaven a l’avió. El president de Lufthansa, Carsten Spohr, ha explicat que la companyia ha fletat un vol especial de 150 places que ha sortit prop de les 9 del matí de Barcelona cap a Marsella per portar els familiars a prop de la zona de l’accident.

Ahir al migdia van arribar-hi el president de la Generalitat, Artur Mas, i el president espanyol, Mariano Rajoy. Rajoy ha comparegut, juntament amb el president francès, François Hollande i la cancellera alemanya, Angela Merkel. El president Artur Mas també desplaçat al lloc dels fets, ha explicat que el mal temps ha fet que no hagin pogut sobrevolar el punt de l’impacte de l’avió.

 

Notícies relacionades:
El copilot de l’Airbus de Germanwings va estavellar “voluntàriament” l’avió segons el fiscal de Marsella
Les empreses de les garrotxines que anaven a l’avió accidentat expressen el dol a través de les seves pàgines web
Es suspenen diverses activitats culturals previstes pels propers dies a Olot en motiu de l’accident aeri