El copilot de l’Airbus A320 estava de baixa laboral i en tractament mèdic però ho va amagar a la companyia

El copilot del vol de Germanwings, Andreas Lubitz, estava de baixa laboral i en tractament mèdic però ho va amagar, segons ha informat aquest divendres en un comunicat la fiscalia de Düsseldorf. Després dels escorcolls a casa seva, els investigadors van trobar documents estripats que provarien que Lubitz tenia una malaltia diagnosticada per un metge i “estava en tractament”. Des de Lufthansa, la companyia mare de Germanwings, s’han mostrat consternats. L’any 2008, el copilot va aturar la seva formació durant gairebé un any i després la va rependre. Lufthansa no n’havia volgut donar els motius.

 

Notícies relacionades:
Familiars i amics recorden les víctimes de l’Airbus A320, visitant la zona zero o preveient actes de comiat públics
Les empreses de les garrotxines que anaven a l’avió accidentat expressen el dol a través de les seves pàgines web
Les famílies visiten la zona propera a l’accident de l’Airbus A320 de Germanwings

x