La casa Bufador serà protagonista del mapping del Mercat Modernista d’Olot

Del 3 al 5 d’abril Olot recordarà el seu passat modernista en una fira que preveu tota mena de tallers i activitats, entre les quals destaca la projecció del mapping ‘Dr Malèfic and Mr. Light’ a l’edifici de Morera de la Plaça del Conill, una creació de l’empresa garrotxina Feel Good.

mapping feelgood

Una de les activitats estrella del Mercat Modernista és el mapping que cada any es projecta en un dels edificis modernistes d’Olot, per posar en valor el patrimoni arquitectònic de l’època. Primer va ser la casa Solà-Morales, després la Gaietà Vila i enguany és el torn de la Casa Bufador, actualment edifici de Morera, ubicada en ple nucli antic.

El disseny d’aquest espectacle visual, que es basa en un joc de llums i música sobre la façana de l’edifici, ha anat a càrrec de l’empresa olotina FeelGood. El programa MAC Exprés descobreix aquesta setmana el procés de creació del mapping, que ha suposat tot un repte per a l’equip de dissenyadors. Podreu veure’n el resultat el dissabte 4 d’abril a partir de les nou de la nit, a la Plaça del Conill.

Deixa un comentari