La UE Olot buscarà una victòria de prestigi a Badalona per mirar d’apropar-se a assegurar la permanència a Segona B

Després de la dolorosa derrota diumenge passat contra l’Hospitalet al Municipal l’Olot haurà d’aixecar el cap a Badalona però no ho tindrà fàcil: els del Barcelonès estan sisens a la taula i vénen de guanyar al Lleida, segon classificat, a domicili.

L’Olot podria recuperar a Trujillo per un partit fonamental diumenge a Badalona per les seves aspiracions d’assegurar d’una vegada per totes la permanència a Segona Divisió B. Segons Rodri amb 7 o 8 punts la permanència estaria assegurada. Però no ho està i els olotins han de treballar encara per a fer-ho. La mala ratxa dels de Rodri no es deu a mala qualitat, sinó a la dificultat per convertir en gols la bona feina des de darrere.

Antonio Rodríguez, entrenador de la UE Olot, afirma en roda de premsa que “queden vuit partits, que són 24 punts i amb 7 o 8 punts la cosa estaria liquidada” i apunta a la falta de contundència com un dels factors que han causat els mals resultats dels darrers partits. A priori la Unió Esportiva Olot té poques possibilitats de guanyar a Badalona, però tot i així jugarà les seves cartes per aconseguir els 3 punts. La victòria seria una gran injecció de moral per encarar el tram final de temporada.

 

Notícies relacionades:
Un Olot gris deixa escapar els tres punts davant L’Hospitalet, que s’ha quedat amb 10 i ha marcat el gol de la victòria en la mateixa jugada (0-1)

x