La Volta ciclista a Catalunya s’acomiada la Garrotxa amb el pas de la quarta etapa per la comarca

En el segon pas per la Garrotxa de la Volta Ciclista a Catalunya, els corredors van mantenir la igualtat pel primer lloc a la general. L’etapa, que va començar a Tona i acabar a La Molina, no va servir per definir la classificació general més clarament i caldrà esperar a les etapes que queden.

Chris Froome es va despenjar ahir a les rampes de La Molina de la lluita per la Volta que passava per la Garrotxa per segona vegada en tres dies, però d’una manera més efímera que el dimarts.

Aquesta va ser l’única novetat rellevant pel que fa a una classificació que està molt ajustada. L’etapa, que va sortir de Tona, no va servir per a resoldre una lluita aferrissada pel primer lloc, que ara mateix manté l’holandès Bart de Clercq. Però en els següents 28 segons hi ha quatre ciclistes més, entre els quals Alberto Contador, que ahir va acabar tercer després d’un atac fort en els últims quilòmetres.

L’etapa, però, se la va emportar l’estatunidenc Tejay Van Gardener, tot repetint la victòria a l’etapa reina que l’any passat també va aconseguir a Vallter. Les tres etapes restants serviran per definir el guanyador d’una Volta on, aquest any, pot passar absolutament de tot.

 

Notícies relacionades:
La quarta etapa de la Volta a Catalunya torna a trepitjar la Garrotxa
La Volta a Catalunya tornarà a la Garrotxa aquest dijous, passant per la Vall d’en Bas, les Preses i Olot en el transcurs de l’etapa reina
Alejandro Valverde guanya l’etapa de la Volta Ciclista a Catalunya que ha acabat a Olot