La cursa d’orientació Orientanyerros de Les Planes d’Hostoles supera les inscripcions de la primera edició en una jornada original i familiar

Més de 200 persones han volgut prendre part aquest dissabte al matí en la segona edició de la cursa d’orientació Orientanyerros. L’Associació Esportiva Gastant Keks, juntament amb l’AMPA de l’escola i de l’Ajuntament de Les Planes d’Hostoles, han vist superades les expectatives de participació. 

ORIENTANYERROS

Un temps esplèndid, un entorn natural magnífic i moltes ganes de fer esport i de passar un dia en família. Aquesta és la barreja perfecte que ha fet que la Orientanyerros 2015 superés aquest matí les inscripcions de l’any passat i també les expectatives de l’organització.

Aquesta cursa d’orientació garrotxina ha completat la seva segona edició amb més força de l’esperada i les inscripcions han superat finalment els dos centenars de persones.

Els participants, de totes les edats, han volgut prendre part en una activitat del tot original i, cadascú al seu ritme, han anat completant el circuit, organitzat per Gastant Keks i l’AMPA de l’escola i l’Ajuntament del municipi planenc, que han vist consolidar-se aquest esdeveniment.

La Orientanyerros consisteix en una competició d’orientació on l’objectiu és anar cercant les anomenades fites segons l’ordre que el mapa indica a cada equip. Famílies senceres, parelles i colles d’amics han omplert tot el terme municipal de Les Planes d’Hostoles durant tot aquest matí en busca de completar la prova però sobretot amb l’objectiu de passar-s’ho bé d’una manera diferent.

Els més menuts també han pogut inscriure’s per equips en el Correxic, en un circuit més reduït a la zona de picnic de Les Planes.

La Orientanyerros no és una prova ni molt menys competitiva, però alguns equips tenien com a motivació acabar-la com abans millor i per això buscaven les fites corrents i aprofitaven el dia per fer esport i gaudir de la natura garrotxina.

Això sí, la cursa d’orientació de la Garrotxa és per a tots els públics i ha demostrat que va arribar ara fa un any per quedar-se.

x