La jornada de celebració dels 125 anys de la Policia Municipal d’Olot es va obrir amb la primera edició de la cursa Milla Urbana d’Olot

La Policia Municipal d’Olot  complia 125 anys i ho va celebrar amb una jornada festiva. Hi va haver una exhibició de gossos policia i moltes activitats més però la que va obrir el dia va ser la primera edició de la Milla Urbana d’Olot.


La cursa va comptar amb uns 20 participants que la podien fer corrents o caminant. Hi van córrer gent de totes les edats i van fer la distància simbòlica de la milla catalana: 1714 metres pel centre de la ciutat on van poder gaudir de l’esport i d’una jornada no competitiva ni molt menys sinó col·laborativa.

El primer en arribar a la meta va ser Albert Alquezar i la primera noia va ser Laura Badosa. Tots els participants van rebre un obsequi al final i els primers una copa.

 

x