Artur Mas proclama Mia Corominas com a alcaldable d’Olot per CiU, que promet la remodelació del Firal en cas de ser escollit de nou

El president de la Generalitat ha estat a Olot aquest dissabte per a proclamar oficialment a Josep Maria Corominas com a candidat a alcalde d’Olot a les properes eleccions municipals. L’alcaldable ha afirmat que, si guanya, assumirà el repte de fer el Firal nou.

Josep Maria Corominas és el candidat de CiU per a ser alcalde d’Olot a les municipals del maig. Així l’ha proclamat el president de la Generalitat, Artur Mas, aquest dissabte al migdia en un acte que ha reunit diverses personalitats polítiques del país.

El president de la Generalitat ha considerat que Mia Corominas és un “luxe” per a la ciutat d’Olot i que no se’l pot deixar perdre, a la vegada que ha recordat que les properes eleccions són transcendentals per a decidir no només el futur de cada municipi sinó el futur del país.

A la vegada, l’encara alcalde ha parlat d’alguns dels projectes que té per a la ciutat d’Olot: “volíem fer un mercat nou i el vam fer. I ara, volem fer un Firal nou i el farem”. També ha volgut recordar que seguirà una línia molt clara, “l’atenció a les persones”.

L’acte també ha servit per presentar els 21 membres d’una llista que pràcticament no canvia en comparació al 2011. Miquel Àngel Zarza i Anna Maria Linares no repeteixen per fer lloc a Montse Torras, que va de número 6,  i Jordi Pagès, que es troba al novè lloc de la llista.

 

Notícies relacionades:
El president de la Generalitat, Artur Mas, diu en una entrevista a Olot Televisió que a les properes eleccions municipals “també hi està en joc el procés català”
L’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas planteja la reforma del Firal com el gran projecte del programa de CiU, amb un procés participatiu
L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, es presentarà per última vegada a les eleccions municipals