Inaugurada l’exposició retrospectiva del concurs de fotografia de l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts

L’empresa càrnia Noel celebra 75 anys i ja en fa 31 que patrocina el concurs de fotografia de l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts.  Per això, aquest dissabte al vespre s’ha inaugurat una retrospectiva de les tres millors fotografies de cada any, que està exposada a la sala d’exposicions de l’escola, just a sota de l’ajuntament de Sant Joan.

Es tracta d’un repàs extens a la història d’aquest certamen de fotografia en blanc i negre, amb fotos d’excel·lent qualitat, a través de la qual es pot veure el procés de transformació del procés fotogràfic al llarg d’aquestes tres dècades. I és que tan sols observant les obres, es pot apreciar com el canvi tecnològic ha afectat en el treball de les imatges.

La Fundació Albert Bosch, relacionada amb Noel i que dedica els seus recursos a la lluita contra el càncer infantil, és la impulsora tant del concurs com de l’exposició, a la qual participen fotògrafs reconeguts d’arreu de Catalunya: alguns dels quals han assistit a la inauguració.

L’exposició serà oberta de dilluns a divendres de 18 a 20 i els festius, d’11:30 a 13:30 fins el dia 7 d’abril.

 

Notícies relacionades:
Dissabte s’inaugurarà la retrospectiva dels premis de fotos en blanc i negre de l’Escola de Belles Arts de Sant Joan les Fonts