Inaugurada una escultura als donants de sang a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, obra de Rosa Serra

L’art entra al nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Aquest dissabte al matí s’hi ha inaugurat una escultura  en homenatge donants de sang, obra de Rosa Serra, una obra d’art per a reivindicar la tasca de moltes persones anònimes que salven vides. Aquesta escultura, que és la tercera que l’artista fa en homenatge a aquest col·lectiu, té més sentit que mai a Olot, que és la ciutat d’Europa amb més donants per nombre d’habitants. El trasllat de l’hospital del centre als afores de la ciutat no ha afectat al número de donants. En la darrera jornada de donacions, les xifres van superar les habituals, en una tendència que s’espera que segueixi en creixement.

 

Notícies relacionades:
El 9 de maig es celebrarà la 7a Marató de Sang d’Olot, considerada un referent a Catalunya
L’artista Rosa Serra inaugura una nova escultura al costat del Camp Nou en homenatge als jugadors del Barça

x