Jordi Vila, en categoria individual, i Emili Espigulé i Ismael Vila, en els relleus, guanyen la II duatló de muntanya de Sant Pau

La segona edició de la duatló de muntanya de Santa Pau ha aplegat, més o menys, el mateix nombre de participants que en la primera. Unes setanta persones han gaudit del recorregut i molts d’ells hi han participat en parella, fent relleu enmig del circuit de running i el de BTT. Jordi Vila ha estat el guanyador en la categoria individual i la parella formada per Ismael Vila i Emili Espigulé. 

duatlo sant pau ii

Un temps fantàstic ha acompanyat aquest matí a la segona edició de la duatló de Santa Pau. L’organització, els Atrancats i l’Ajuntament santapauenc, esperaven superar les inscripcions de la primera duatló però els números s’han quedat allà mateix i els corredors han sortit plenament satisfets del recorregut i la tipologia de la prova.

Els paisatges i corriols de Santa Pau han estat els protagonistes del circuit, que ha començat amb vuit quilòmetres corrents pel centre històric i la zona boscosa i han acabat amb un exigent recorregut de 20 quilòmetres sobre les dues rodes.

A la competició s’hi podia participar amb dues modalitats: Individual o en relleus, i la majoria han optat per fer el circuit en parelles. El guanyador en la categoria individual, completant el circuit sencer amb un temps d’una hora, 43 minuts i 40 segons, ha estat Jordi Vila, seguit del guanyador de l’any passat, Joel Barcons, i Ferran Balcells, que han arribat a meta molt igualats a uns 6 minuts de Vila.

En la modalitat de relleus, els primers en creuar la línia d’arribada han estat Ismael Vila i Emili Espigulé, amb un temps d’una hora i 41 minuts. Vila ha fet el recorregut corrents i Espigulé amb bicicleta. Isaac Barti i Ramon Ruiz han fet el segon millor temps just per davant de Jordi Roura i Ricard Badia.

Meritxell Solà ha estat la guanyadora en la categoria femenina després de dues hores i 40 minuts de cursa.

A la II duatló de Santa Pau hi han participat corredors de totes les edats i amb més o menys competitivitat, en una prova que, poc a poquet, es va consolidant en les curses de muntanya de la comarca de la Garrotxa.

 

Notícies relacionades:
Nan Oliveras guanya amb autoritat la 20a Duatló de la Garrotxa
Genís Grau és profeta a la seva terra i guanya la Duatló de Castellfollit de la Roca
Joel Barcons guanya la 1a Duatló de Muntanya de Santa Pau