La benedicció de les palmes i els rams de llorer congrega els olotins a l’església de Sant Esteve

La benedicció de les palmes, els rams i els palmons ha congregat una multitud aquest diumenge al migdia a la plaça rector Ferrer, davant de l’església de Sant Esteve d’Olot.

A migdia, seguint la tradició, després de la missa d’11, mossèn Lluís Solà ha sortit a les escales de la parròquia per recordar alguns passatges bíblics estretament relacionats amb la Pasqua i també, per a tenir un record especial per a les víctimes de l’accident d’avió dels Alps.

Molts infants acompanyats d’adults han acudit a beneir la palma un any més, amb un públic també provinent de diversos indrets de la geografia catalana per a seguir aquesta cerimònia religiosa a Olot que inicia la Setmana Santa.

 

Notícies relacionades:
La processó dels Dolors atreu fidels i visitants a Besalú per encetar la Setmana Santa